NON-VIRTUAL REALITY

expo
Gemaakt dóór en vóór de huidige beperkte mogelijkheden van het straattheater; een interactieve installatie met elektromechanische en levensechte figuren en objecten, te bewonderen achter grote ramen, geheel conform de laatste maatregelen. De installatie bestaat voor een deel uit onderdelen van ‘Electric Circus’s show ‘Headspace’ dit werk wordt door het publiek vaak omschreven als ‘een echte levende cartoon’ maar! : er komt geen millimeter film aan te pas!
* meer over NoN Virtual Reality

Headspace

headspace
Headspace: is een installatie bestaande uit miniatuur voorstellingen, uitgevoerd door gerobotiseerde poppen en geprogrammeerde machientjes.
Toeschouwers kunnen één voor één ‘n voorstellinkje ondergaan in een soort grote kijkdoos in vorm van groot hoofd.
meer over Headspace

Mono the Monkey

Mono the monkey
Het circus aapje ‘Mono’ is levensecht. Mono haalt op z'n driewielertje allerlei apenstreken uit.
Hij bedelt om lekkers en speelt in ruil op zijn orgeltje. Zijn gekrijs gaat door merg en been maar zijn blik raakt ieders hart.
meer over Mono the Monkey

Dirk de zwervende robot

Dirk homeless robot
'Dirk' is de eerste robot die vrij rond loopt op festivals. Dirk is zo levensecht dat hij al vele menselijke avonturen heeft meegemaakt.
Velen geven hem een aalmoes of proberen een gesprek met hem aan te knopen. In een Duits winkelcentrum is hij zelfs een keer door de politie gearresteerd..
meer over Dirk de zwervende robot